UDESPA GUIDE OG VEJLEDNING

Herunder vil vi give en vejledning til køb af udespa. Når man skal vælge sit udespa, er der mange forskellige mærker og modeller på markedet at vælge imellem. Skal man købe en udespa fra Canada, USA, Europa, eller en fra Kina.

Hvilken spa skal jeg vælge

Der er ingen garanti for at udenspa fra Canada og USA er af bedre kvalitet end dem fra Europa og Kina. Det der er vigtigt at kigge efter når man skal vælge sin udespa, er om den er lavet af komponenter, som det er muligt at få reservedele til i fremtiden. Derfor er det vigtigt at vælge en spa som er godt sælgende i hele Europa og ikke hos et firma som f.eks selv importerer nogle bestemte udespa, som andre ikke har, for hvor vil i få reservedele hvis firmaet pludselig ikke sælger mærket mere. Vælger i en Passions udespa vælger i en af de mest sælgende spa i Europa, med et hovedsæde i Holland hvor der altid er backup hvis der skulle ske noget med jeres spa. Vi har som importør de mest almindelige reservedele liggende og dem vi ikke har er hurtigt hjemme fra Holland.

Elektronik på jeres udespa

Der findes mange forskellige elektronikker til udespa, de to der er mest kendte på markedet er Balboa og Gecko, køber man en spa med en af disse styringer på sin udespa vil man altid kunne finde en reservedel hvis uheldet skulle være ude. Andre modeller har deres egen elektronik som kan være svær at skaffe hvis forhandleren ikke længere føre mærket. Passions udespa er monteret med Balboa elektronik som sikrer jer en udespa med en intilligent styring.

Isolering af en Udespa

Isolering af jeres udespa er vigtig, her findes der forskellige mulighedder at isolerer på, de fleste er der et lag af pur skum inde på udespaens skal ud over det er der et enkelt eller flere lag af termoisolering som sørger for at varmen bliver inde omkring spaen i stedet for at sive ud af kabinettet. Nogle spa er fuldisolerer med skum, disse spa er nok lidt bedre isoleret med til gængæld så er de meget sværre at lave service på da det kan være nødvendigt at pille skummet ud for at kunne komme til. Vores Passions spa er isoleret bed skum på spaskallen, selve kabinettet er isoleret med kraftig folie hele vejen rundt indvendig på kabinettet, ud over det er der 2 ekstra lag termoisolering på selve kabinettet. Ønsker i den helt optimale isoleringsløsning tilbyder vi en fuldisolering med glasuld på den måde bliver jeres spabad fra Passions spa det perfekte valg for jeres økonomi og vores allesammens natur.

Konstruktion

Når i skal vælge jeres udespa så kig ikke kun på overfladen, sørg også for at den er kraftig bygget og at der er en god sokkel på spaen. Nogle udespa er bygget af tynde trykimpremerede lister, bunden er af en tynd plastplade og så er der en tynd træliste under spaen som de står på, en sådan konstruktion vil altid havde større risiko for hurtigere at forgå. Passions Udespa er med en kraftig bund i glasfiber som aldrig forgår, den indvendige ramme er i 45 x 60mm composit udover det er der indstøbt rustfri stålrør i hjørnerne, denne konstruktion er så godt og kraftig bygget at Passion giver hele 10 års garanti på konstrultionen.