Udendørs spa

Vores udendørs spa er importeret fra producenten Passion Spas i Holland. Med en udendørs spa fra Passion Spas får I kvalitet, komfort og design for alle pengene. Der er ikke gået på kompromis med noget. Vi tør godt garantere, at I her får et udespa, I kan være godt tilfredse med. Selv har vi specialiseret os i produkterne, så vi kan guide dig til at vælge den helt rigtige udendørs spa efter dine behov og hjælpe dig godt i gang med at bruge den. 

Vi har styr på, hvad vi sælger, og kan derfor give dig en tryghedsgaranti. Hvis der er behov, er vi altid klar til at udføre den nødvendige service. Vi har et stort udvalg af udespa fra alle serier stående i udstillingen. Vi kan desværre ikke have alle modeller fra vores repertoire stående, hvorfor der løbende er udskiftning i de modeller, vi udstiller. Du skal imidlertid være velkommen til at ringe og høre, om din favorit er i vores udstilling. Levering af de enkelte udespa afhænger af modellen og farvevalg. Tøv ikke med at besøge vores udstilling eller kontakt os for råd og vejledning.

City Line - Udendørs Spa

 • London udespa

  Dansk Spa Design - 6 pers. 79.900,00 DKK
 • Malaga udespa

  Dansk Spa Design - 5 pers. 79.900,00 DKK

Delux - Udendørs Spa

 • Heart Udespa

  Passion Delux - 2 pers. 55.500,00 DKK
 • Happy Udespa

  Passion Delux - 4 pers. 55.500,00 DKK
 • Devotion Udespa

  Passion Delux - 5 pers. 77.500,00 DKK
 • Delight Udespa

  Passion Delux - 5 pers. 69.900,00 DKK
 • Soulmate Udespa

  Passion Delux - 3 pers. 56.500,00 DKK
 • Admire Udespa

  Passion Delux - 6 pers. 73.900,00 DKK
 • Desire Udespa

  Passion Delux - 6 pers. 78.400,00 DKK
 • Solace Udespa

  Passion Delux - 5 pers. 69.900,00 DKK
 • Bliss Udespa

  Passion Delux - 2 pers. 46.500,00 DKK
 • Joy Udespa

  Passion Delux - 7 pers. 71.900,00 DKK
 • Pleasure Udespa

  Passion Delux - 5 pers. 63.500,00 DKK

Pure - Udendørs Spa

 • Recharge Udespa

  Passion Pure - 7 pers. 49.900,00 DKK
 • Repose Udespa

  Passion Pure - 6 pers. 65.200,00 DKK
 • Rewind Udespa

  Passion Pure- 7 pers. 49.900,00 DKK
 • Oxford Udespa

  Passion Pure - 3 pers. 49.000,00 DKK
 • Refresh Udespa

  Passion Pure - 5 pers. 49.900,00 DKK
 • Relax Udespa

  Passion Pure - 5 pers. 49.900,00 DKK
 • Renew Udespa

  Passion Pure - 3 pers. 47.100,00 DKK

Exclusive - Udendørs Spa

 • Excite Udespa

  Passion Exclusive - 7 Pers. 83.500,00 DKK
 • Theater Udespa

  Passion Exclusive - 8 pers. 155.300,00 DKK
 • Sensation Udespa

  Passion Exclusive - 3 pers. 65.900,00 DKK
 • Euphoria Udespa

  Passion Exclusive - 5 pers. 79.900,00 DKK
 • Ecstatic Wave Udespa

  Passion Exclusive - 8 pers. 99.900,00 DKK
 • Felicity Udespa

  Passion Exclusive - 5 pers. 76.500,00 DKK

Modern - Udendørs Spa

 • Serene 5 Udespa

  Passion Modern - 5 pers. 65.500,00 DKK
 • Serene 3 Udespa

  Passion Modern - 3 pers. 56.600,00 DKK
 • Serene 2 Udespa

  Passion Modern - 2 pers. 52.500,00 DKK
 • Serene 6 Udespa

  Passion Modern - 6 pers. 79.900,00 DKK

Stort udvalg i udendørs spa

Alle vores udendørs spa er fordelt ud på tre serier: Pure, Delux og Exclusive. Fordelingen er lavet ud fra mængden af udstyr, der er på de individuelle udendørs spa. Allerede i Pure Serien får du meget med fra standard. Her finder du bl.a. ozon, Hybrid Heating og LED terapilys. Ozon er en feature, der er med til at holde dit spavand frit for bakterier. Hybrid Heating er ekstra gratis varme indbygget i din udespa. Det er effektivt og energisparrende.

Pure udendørs spa er monteret med en 3 hk pumpe, som er en nærmest lydløs og energivenlig cirkulationspumpe med et effektivt cirkulationsprogram. I finder også et 3 kW varmelegeme, som tilmed kan køre samtidig med pumperne, så vandet ikke bliver koldt, mens I bruger udespaen.

Bevæger vi os op i serien, har vi Delux og Exclusive udendørs spa, hvor vi udover Pures tilbehør, har bakteriedræbende UV-lys, marinehøjtalere, en luksus skimmerbar, samt den super lækre Aqua Rolling Massage. Aqua Rolling Massage er specielt designet til at lave en blød rullende massage fra lænden og op til nakken.

Exclusive udendørs spa er der endnu mere massage. Her finder du den specialudviklede terapimassage fra Passion Spas. Udover Aqua Rolling Massage er der Intense Therapy Zone og Therapy Wave Zone. Alt sammen til at skabe unikke massageoplevelser i det varme vand.

Alle komponenter på udendørs spa fra Passion Spas er lavet i de bedste komponenter, styringen er amerikansk Balboa, overfladen i akryl fra Lucite, indvendige rammer i komposit og stål mens bunden er i fuldstøbt glasfiber. Alle udespaene er isoleret med en dobbelt termolag på indersiden af kabinettet, og ønsker man det, kan det kombineres med en skandinavisk isolering fra Dansk Spa Design, som er med til at mindske energiforbruget drastisk. Til alle udespa følger et tykt termocover med en bred midtermembran. Tilsammen holder alle komponenterne godt på varmen, og sikrer et minimalt energiforbrug i din udendørs spa.

Udendørs spabad for hele familien

Et udendørs spa er en aktivitet for hele familien. Det er velvære, sjov, hygge og afslapning. Det varme vand er godt for krop og sjæl og helt sikkert en skøn og fantastisk måde at komme sin familie eller venner nær på.

Udendørs spa fra Passion Spas har et flot design – og med sit grå kabinet passer vores udespa ind i de fleste havedesigns. Hvis du er i tvivl om indretning, udstyr, farver eller andet, skal du være velkomne til at kontakte os, ligesom du kan komme forbi udstillingen på Valdemarshaab 11 i Køge, hvor der altid er 9-10 forskellige modeller at vælge imellem.

Hvordan vælger jeg det rigtige udendørs spa?

Det kan være svært at finde rundt i de forskellige typer af modeller, forskellen på dem og hvad de enkelte spabade kan.

Det første område, du skal lægge mærke til, er størrelsen på spabadet. Om der skal være 3 eller 8 personer i spabadet, har naturligvis betydning for prisen.

Prisen er vigtig for mange, så derfor er det fint at få afstemt, hvor stor en investering du er interesseret i.

Design, længden og formen er også områder, som er vigtige for mange. Vi har mange forskellige modeller, som både er runde, firkantede, rektangulære og mere minimalistiske end andre. Så derfor er det også vigtigt at finde en model, som passer til din terrasse eller andet udeareal.

Andre områder, som er vigtige at have med i overvejelserne, er blandt andet omkostningerne ved drift, pleje, isolering og strømforbrug.

Vi går meget op i, at du finder den helt rigtige model. Så kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om valget af model eller specifikationer.

Er der forskel på et udespa og udendørs spa?

Der er ikke forskel på de forskellige betegnelser for spabadet. Vi oplever ofte, at folk kalder det forskellige ting, men det er egentlig det samme. Så hvis du falder over et udespa, udendørs spabad eller bare udendørs spa, som vi oftest kalder det, så er det samme produkt, vi taler om.

Det miljørigtige valg af udendørs spa

For os er det vigtigt at have omtanke for miljøet, og derfor forhandler vi kun spa, som sætter et minimalt aftryk. Alle vores spabade er nemlig udstyret med varmeelementer og materialer, som minimerer strømforbruget, og holder varmen inde. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at lukke en masse unødvendig varme ud.

Og du kan derfor altid at kunne nyde en varm og behagelig tur i dit udendørs spa – uden at belaste miljøet.

Vi har ofte tilbud på udvalgte modeller så husk at holde øje med siden.

Køb dit udespa hos Dansk Spa Design

Hos Dansk Spa Design er vi eksperter i rådgivning og salg af både swimpaindendørs spa og udendørs spa. Vi kan stå inde for alle vores produkter og går meget op i kvalitet og god service. Vi har mere end 10 års erfaring med udendørs spa, så du kan trygt regne med kyndig vejledning hele vejen også efter dit køb af spabad.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller andet? Få fat i os på vores kontaktside eller længere nede på siden.

FÅ GODE TILBUD

Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Skriv til os