Modern - Udendørs Spa

Med sit skarpe layout og flotte linjer formår Serene udespa at supplere til den moderne smag. I alle de bløde nakkepuder finder i behageligt lys samt langs yderkanten af udespaen. Denne flotte serie af udendørs spa leverer det bedste inde for design og funktion. Serene udendørs spa kommer med højt ydende Hybrid Heating, som bidrager til opvarmning af udespaen og sparer energi. Modellerne kører med 1-2 x 3 hk pumper, som giver god styrke i de mange massagejets, som varierer fra 20-48 stk. Der er i alt 4 udendørs spa i Serene serien med størrelser fra 2-6 personer. Vi kan desværre ikke have alle modeller fra vores repertoire stående, der er derfor løbende udskiftning i de modeller vi udstiller. Du skal være velkommen til at ringe og høre på din favorit udendørs spa. Levering af de enkelte udespa afhænger af modellen og farvevalg.

Se alle vores udendørs spa

  • Serene 2 Udespa

   Passion Modern - 2 pers. 52.500,00 DKK
  • Serene 3 Udespa

   Passion Modern - 3 pers. 56.600,00 DKK
  • Serene 5 Udespa

   Passion Modern - 5 pers. 65.500,00 DKK
  • Serene 6 Udespa

   Passion Modern - 6 pers. 79.900,00 DKK

  Smukke Modern udendørs spa

  Modern Serien fra Passion Spas tilbyder smukt minimalistisk design, rene linjer og fantastisk massage. Her finder du bl.a. ozon (Serene 6 inkl. UV-lys), Hybrid Heating og LED terapilys. Ozon og UV-lys er features der er med til at holde dit spavand frit for bakterier, så du skal bruge mindre kemi i dit vand. Hybrid Heating er ekstra gratis varme indbygget i din udespa. Det er effektivt og energisparrende.

  Modern udendørs spa er monteret med op til to 3 hk pumper og en nærmest lydløs og energivenlig cirkulationspumpe med et effektivt cirkulationsprogram. I finder også et 3 kW varmelegeme, som kan køre samtidig med pumperne, så vandet ikke bliver koldt mens i bruger udespaen.

  Vores Modern serie fra Passion Spas tilbyder et helt unikt design til dem der ønsker det simple og rene men stadig dejlig massage med plads til familie og venner. Modern serien giver plads til samtale imens der nydes varmt vand og dejlig massage. Alle Serene modellerne har placeret sæderne, så man sidder med front mod hinanden. De rene linjer i Serene udespa er helt anderledes fra alle de andre modeller Passion Spas har designet. Her er de gået efter at skabe udespa til den forbruger, der ønsker design og har en indretning, der råber på det minimalistiske udespa.

  Alle komponenter på udendørs spa fra Passion Spas er lavet i de bedste komponenter, styringen er amerikansk Balboa, overfladen i akryl fra Lucite, indvendige rammer i komposit og stål mens bunden er i fuldstøbt glasfiber. Alle udespaene er isoleret med en dobbelt termolag på indersiden af kabinettet og ønsker man det kan det kombineret med en ekstra Skandinavisk isolering fra Dansk Spa Design, som er med til at mindske energiforbruget drastisk. Til alle udespa følger et tykt termocover med en bred midtermembran. Tilsammen holder alle komponenterne godt på varmen og sikrer et minimalt energiforbrug i din udendørs spa.

  Udespa for hele familien

  Udespa er en aktivitet for hele familien. De er velvære, sjov, hygge og afslapning. Det varme vand er godt for krop og sjæl og helt sikkert en skøn og fantastisk måde at komme sin familie eller venner nær på.

  Udendørs spa fra Passion Spas er i flot design og med sit grå kabinet passer vores udespa ind i de fleste havedesigns. Hvis i er i tvivl om indretning, udstyr, farver eller andet, skal i være velkomne til at kontakte os, eller kom forbi udstillingen på Valdemarshaab 11 i Køge, hvor der altid er 9-10 forskellige modeller at vælge imellem.

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os