Delux - Udendørs Spa

I Delux serien fra Passions Spas får du alt det du har brug for i en udendørs spa. Modellerne kører med 2 x 3 hk pumper, som giver god styrke i de mange massagejets, som varierer fra 22-82 stk. Delux udendørs spa har luksus ud over det sædvanlige. De er udstyret med LED terapilys, ozon og UV-lys til at dræbe bakterier og mindske brugen af kemi, vandfald, luft og vandmassage, marinehøjtalere, klargjort til Wi-Fi og meget mere. Alle modellerne har den populære aqua rolling massage, som giver en blød rullende massage fra lænd og op til nakken. Der er i alt 11 udendørs spa i Delux serien med størrelser fra 2-7 personer. Vi kan desværre ikke have alle modeller fra vores repertoire stående, der er derfor løbende udskiftning i de modeller vi udstiller. Du skal være velkommen til at ringe og høre på din favorit udendørs spa. Levering af de enkelte udespa afhænger af modellen og farvevalg. Kom ind og se det store udvalg af udespa i vores udstilling.

Se alle vores udendørs spa

  • Admire Udespa

   Passion Delux - 6 pers. 73.900,00 DKK
  • Bliss Udespa

   Passion Delux - 2 pers. 46.500,00 DKK
  • Delight Udespa

   Passion Delux - 5 pers. 69.900,00 DKK
  • Desire Udespa

   Passion Delux - 6 pers. 78.400,00 DKK
  • Devotion Udespa

   Passion Delux - 5 pers. 77.500,00 DKK
  • Happy Udespa

   Passion Delux - 4 pers. 55.500,00 DKK
  • Heart Udespa

   Passion Delux - 2 pers. 55.500,00 DKK
  • Joy Udespa

   Passion Delux - 7 pers. 71.900,00 DKK
  • Pleasure Udespa

   Passion Delux - 5 pers. 63.500,00 DKK
  • Tilbud

   Solace Udespa

   Passion Delux - 5 pers. 69.900,00 DKK 59.995,00 DKK
  • Soulmate Udespa

   Passion Delux - 3 pers. 56.500,00 DKK

  Stort udvalg i Delux udendørs spa

  Delux Serien fra Passion Spas tilbyder alt det du har brug for i en udendørs spa som standard udstyr. Her finder du bl.a. ozon og UV-lys, Hybrid Heating og LED terapilys. Ozon og UV-lys er features der er med til at holde dit spavand frit for bakterier, så du skal bruge mindre kemi i dit vand. Hybrid Heating er ekstra gratis varme indbygget i din udespa. Det er effektivt og energisparrende.

  Delux udendørs spa er monteret med op til to 3 hk pumper og en nærmest lydløs og energivenlig cirkulationspumpe med et effektivt cirkulationsprogram. I finder også et 3 kW varmelegeme, som kan køre samtidig med pumperne så vandet ikke bliver koldt mens i bruger udespaen.

  Vores populære Delux serie fra Passion Spas tilbyder også marinehøjtalere der tåler vand, en luksus skimmerbar, samt den super lækre Aqua Rolling Massage. Aqua Rolling Massage er specielt designet til at lave en blød rullende massage fra lænden og op til nakken.

  Alle komponenter på udendørs spa fra Passion Spas er lavet i de bedste komponenter, styringen er amerikansk Balboa, overfladen i akryl fra Lucite, indvendige rammer i komposit og stål mens bunden er i fuldstøbt glasfiber. Alle udespaene er isoleret med en dobbelt termolag på indersiden af kabinettet, og ønsker man det, kan det kombineret med en ekstra Skandinavisk isolering fra Dansk Spa Design, som er med til at mindske energiforbruget drastisk. Til alle udespa følger et tykt termocover med en bred midtermembran. Tilsammen holder alle komponenterne godt på varmen og sikrer et minimalt energiforbrug i din udendørs spa.

  Udespa for hele familien

  Udespa er en aktivitet for hele familien. De er velvære, sjov, hygge og afslapning. Det varme vand er godt for krop og sjæl og helt sikkert en skøn og fantastisk måde at komme sin familie eller venner nær på.

  Udendørs spa fra Passion Spas er i flot design og med sit grå kabinet passer vores udespa ind i de fleste havedesigns. Hvis i er i tvivl om indretning, udstyr, farver eller andet, skal i være velkomne til at kontakte os, eller kom forbi udstillingen på Valdemarshaab 11 i Køge, hvor der altid er 9-10 forskellige modeller at vælge imellem.

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os