Pure - Udendørs Spa

I Pure serien fra Passions Spas får du det du har brug for i en udendørs spa. Modellerne kører med en 3 hk pumpe, som giver god styrke i de mange massagejets, som varierer fra 40-60 stk. Pure udendørs spa er fyldt med luksus. De er udstyret med LED terapilys, ozon til at dræbe bakterier og mindske brugen af kemi, vandfald, luft og vandmassage og meget mere. Alle modellerne er udstyret med et tilskud til gratis varme i form af Hybrid Heating, som er med til at gøre dem mere miljøvenlige. Der er i alt 7 udendørs spa i Pure serien med størrelser fra 3-7 personer. Vi kan desværre ikke have alle modeller fra vores repertoire stående, der er derfor løbende udskiftning i de modeller vi udstiller. Du skal være velkommen til at ringe og høre på din favorit udendørs spa. Levering af de enkelte udespa afhænger af modellen og farvevalg. Kom ind og se det store udvalg af udespa i vores udstilling.

Se alle vores udendørs spa

  • Oxford Udespa

   Passion Pure - 3 pers. 49.000,00 DKK
  • Recharge Udespa

   Passion Pure - 7 pers. 49.900,00 DKK
  • Refresh Udespa

   Passion Pure - 5 pers. 49.900,00 DKK
  • Relax Udespa

   Passion Pure - 5 pers. 49.900,00 DKK
  • Renew Udespa

   Passion Pure - 3 pers. 47.100,00 DKK
  • Repose Udespa

   Passion Pure - 6 pers. 65.200,00 DKK
  • Rewind Udespa

   Passion Pure- 7 pers. 49.900,00 DKK

  Stort udvalg i Pure udendørs spa

  Passion Spas tilbyder allerede i Pure Serien får du meget udstyr fra standard. Her finder du bl.a. ozon, Hybrid Heating og LED terapilys. Ozon er en feature der er med til at holde dit spavand frit for bakterier. Hybrid Heating er ekstra gratis varme indbygget i din udespa. Det er effektivt og energisparrende.

  Pure udendørs spa er monteret med en 3 hk pumpe, en nærmest lydløs og energivenlig cirkulationspumpe med et effektivt cirkulationsprogram. I finder også et 3 kW varmelegeme, som kan køre samtidig med pumperne så vandet ikke bliver koldt mens i bruger udespaen. Pure udendørs spa har mange bud på indretning så alles behov kan rammes. Udespaene i Pure serien garanterer god komfort, fantastisk massage og en fantastisk wellness oplevelse for hele familien.

  Alle komponenter på udendørs spa fra Passion Spas er lavet i de bedste komponenter, styringen er amerikansk Balboa, overfladen i akryl fra Lucite, indvendige rammer i komposit og stål mens bunden er i fuldstøbt glasfiber. Alle udespaene er isoleret med en dobbelt termolag på indersiden af kabinettet og ønsker man det kan det kombineret med en ekstra Skandinavisk Isolering fra Dansk Spa Design, som er med til at mindske energiforbruget drastisk. Til alle udespa følger et tykt termocover med en bred midtermembran. Tilsammen holder alle komponenterne godt på varmen og sikrer et minimalt energiforbrug i din udendørs spa.

  Udespa for hele familien

  Udespa er en aktivitet for hele familien. De er velvære, sjov, hygge og afslapning. Det varme vand er godt for krop og sjæl og helt sikkert en skøn og fantastisk måde at komme sin familie eller venner nær på.

  Udendørs spa fra Passion Spas er i flot design og med sit grå kabinet passer vores udespa ind i de fleste havedesigns. Hvis i er i tvivl om indretning, udstyr, farver eller andet, skal i være velkomne til at kontakte os, eller kom forbi udstillingen på Valdemarshaab 11 i Køge, hvor der altid er 9-10 forskellige modeller at vælge imellem.

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os