Om os

Hvem er bag Dansk Spa Design?

Keld Jørgensen startede sin virksomhed tilbage i 1988 og har arbejdet inde for mange områder med formning og akrylarbejde. Keld har igennem alle de år haft sin opmærksomhed på alle områder i virksomheden. Lige fra det håndværksmæssig til markedsføring, salg og kundepleje. Virksomheden har med årene udviklet sig og specialiseret sig mere i et specifikt område, spa. Først indespa, så udespa og nu er swimspa med i puljen.

Siden 1988 har vi arbejdet med udvikling og design af forme med mange formål inde for akrylarbejde, vakuum-formning og display. I 1998 fik vi vores egen serie af indendørs spa, som er udviklet og designet i et minimalistisk design af Keld Jørgensen, ejeren af Dansk Spa Design. Vi har siden da udvidet vores sortiment af indendørs spa med modeller i flotte designs fra Tjekkiet. De gør at vi nu kan tilbyde langt flere modeller og ramme flere behov i mål og design. Alle de indendørs spa vi får importeret lever op til vores egne modellers standarder i kvalitet og materialer. Vi står stadig selv for montering og opbygning af alle modellerne og kan derfor garantere at alt har en kvalitet vi kan stå inde for.

Tæt samarbejde!

I 2010 bevægede vi os ind på området: udendørs spa. Vi har nu mere end et årtis erfaring og kan derfor med god samvittighed sige at vi kan skabe tryghed i og omkring valget af udespa. Vores erfaring inde for udespa i brug og vedligeholdelse gør at vi kan give en sikker vejledning og service, ikke kun ved valg og køb, men også til det fremtidige brug af spaen.

Vores førende brand i udendørs spa er det Hollandske brand Passion Spas. Vi har et godt og tæt samarbejde med vores leverandør og har som minimum ugentlig kontakt. Vi bestræber os på at lave et årligt besøg til hovedsædet i Holland for at vedligeholde det gode samarbejde, høre om nye projekter og lære. Alt dette gør vi for at kunne give den bedst mulige vejledning til dig som kunde. Passions Spas har eksisteret i mere end tre årtier og er derfor et sikkert valg. De har i mange år arbejdet på at forbedre deres produkter, for at gøre dem så miljøvenlige som muligt, sænke det månedlige forbrug, sørge for bedste mulige komfort, massager, terapi massage og design. Passions Spas har i Holland et lager af spa og reservedele, der gør, at vi hurtigt kan anskaffe, det vi står og mangler.

Den nye spiller på markedet er swimspa og selvfølgelig skal vi være med her. Vi fører swimspa fra Passion Spas, og kan med ro i maven sige at det er nogen af de bedste på markedet. En udvidet undersøgelse i England har kåret to af modellerne til henholdsvis første og anden pladsen. Passion Spas har udviklet swimspa med stor fokus på at skabe en god svømmeoplevelse: god dybde, god modstrøm og specielt udviklede uplifting-jets, som alle er features der er udviklet med henblik på den bedste brug af swimspaen.