Jacuzzi

Køb din Jacuzzi hos Dansk Spa Design

Jacuzzi er et navn på en serie af spabade, som sælges under navnet Jacuzzi, dvs. det er et mærke på samme måde som vi sælger vores under Dansk spa Design. Jacuzzi laves på same måde som vores spabade, med vandmassage rundt i siden på jeres spabad, så når i vælger om i vil købe en Jacuzzi eller et spabad så vælger i det samme produkt, så her er det en god ide at se på det udstyr som er monteret på det nye spabad, og hvor meget der er med i prisen på jeres spabad. Hos Dansk Spa Design findes et stort udvalg af blandt andet indendørs spa & udendørs spa.

Når man ser på spabade, Jacuzzi eller boblebad, skal man sikre sig at de er lavet af de rigtige materialer.

Det er vigtigt at et spabad har den rigtige overflade, der findes mange spabade,som sælges på at netop det spabad, er lavet i den rigtige sanitetsakryl, men de fleste spabade der er importerede er lavet i et materiale, ABS. som ikke tåler UV lys, det betyder at dit spabad ret hur tigt begynder at blive gulligti overfladen og det er ikke kønt, så hvis i kommer ind i en udstilling så kig på de spabade der står tættest på vinduerne, er der nogle af de spabade der er gule i bunden, så regn med at sådan bliver alle de modeller der står i udstillingen. Husk dette når du skal vælge din udendørs spa, såvel som indendørs spa.

Vælger i at købe en Jacuzzi hos Dansk Spa Design, så er i sikre på at i får det rigtige spabad til den rigtigepris, det er ikke altid billigst at købe det billigste man kan finde.