Passion Spa fordele

  Hos Dansk Spa Design har vi i mere end et årti beskæftiget os og specialiseret os i udendørs spa. Vores primære brand har i de sidste mange år være det Europæiske Passion Spas, som har hovedsæde i Holland. Derfor kan vi også kalde os selv eksperter i Passion Spas.

  LINK

  Udendørs spa pure

  LINK

  Udendørs spa delux

  LINK

  Udendørs spa exclusive

  LINK

  Udendørs spa modern

  LINK

  Rene swimspa

  LINK

  Kombineret swimspa

  Design, komfort og massage vægtes meget højt i Passion Spas modeller. Der er tænkt over de mindste detaljer, lige fra sædernes udformning og dybde til dyssernes placering. Alt er gennemtænkt så Passion Spas udendørs spa giver den bedste wellnessoplevelse.

  Passion Spas Fordele

  • Aqua rolling massage


   Aqua rolling massage er en effektiv massage mod lændesmerter. Den giver en lækker blød massage fra lænden og op langs hele ryggen. Styrken på massagen justeres trinløst så man kan blive masseret med den hårdhed, som man syntes giver den bedste effekt.

  • Intense therapy zone


   Therapi massage fra mange små dyser, som kan være direkte, eller roterende, de er individuelt placeret for at give den bedste massage.

  • Therapy wave zone


   herapy wave zone er en bølge af masage der starter i lænden og kører op langs rykken. Massagen har start i lænden og holder pause i lænden når den kører op mod skuldre. Therapy wave zone er en massage kun monteret i vores Exclusive serie.

  • Levitation bed


   Levitation bed giver fuld krobsmassage mens hele kroppen er under vand så det ikke bliver koldt. Levitation bed er kun en del af vores Ecstatic og Euphoria model i Exclusive serien.

  • Waterfall massage


   Waterfall massage løber som en kontinuerlig strøm af varmt vand ned over nakke og skuldre. Den konstante massage giver en dejlig følelse af total aslapning.

  • Maintenance


   Exclusive serien er monteret med UV og ozon. UV og ozon er med til at holde bakteriebestanden nede og slå bakterier ihjel som dermed holder vandet klart og rent. Med UV og ozon i spaen mindskes brugen af kemi.

  • Hybrid heating


   Hybridheating er en lille indsats som bygges ind i ude spaens cirkulations system Den giver ved hjælp af friktion varme, så uden at bruge energi tilfører den helt automatisk ekstra gratis varme til spaen.

  • Bio-lok


   Bio-lok er en speciel designet overflade på spaen, der beskytter spaen mod brugen af kemi. Bio-lok afviser kemien så overfladen i spaen bevarer glansen.

  • Therapilys


   Therapilys giver en dejlig effekt. Vælg den farve som giver jer den bedste nydelse, når i sidder i jeres undendørs spa og nyder livet.

  • Pumper


   Pumperne på en udespa skal være kraftige, så i får en kraftfuld og effektiv massage. Exclusive serien har to kraftige massage pumper som på udgangen yder 3 hk. Derudover har den en separat cirkulationspumpe på kun 1/4 hk. som sørger for en effektiv cirkulation gennem filtrene. Den lille pumpe sørger samtidig for et lavt energiforbruget.

  • Balbora


   Amerikanske Balbora elektronik sørger for en enkel og sikker styring af spaens funktioner. I kan selv indstille hvornår og hvor tit i ønsker vandet cirkuleret rundt i spae, i styrer også nemt hvilken temperatur i ønsker, og skal i ikke bruge spaen i en periode er det enkelt at sænke temperaturen så ikke udespaen står og bruger unødig strøm.

  • Audiosystem


   Audiosystem på Exclusive er standard, de kraftige marine højtalere giver en god og kraftfuld lyd og så er de bygget til at tåle vandpåvirkning. Kobel jeres smartphone til anlæget og hør musik direkte fra nettet eller jeres playliste.

  • Isolation


   Passions spa er bygget så de er mest venlige over for vores planet. En effektiv isolering sørger for, at der slipper mindst varme ud i naturen. Spaen er isoleret til vores klima, først er der en izyne skum inde på selve spaen derefter er der en kraftig isolerende og varmereflekterende folie og til sidst er hele kabinettet isoleret med 3 lags skumfolie. Med denne metode på isoleringen er det altid muligt at komme til at servicere spaen. Er i til udendørs spa som er fuldisoleret kan vi mod et tillæg tilbyde denne form for isolering, her er det dog væsentlig mere besværligt og dyere efterfølgende at servicere spaen.

  • Opbygning


   Den indvendige opbygning er vigtig på en ude spa, derfor er alle Passions spa opbygget med indvendig ramme i komposit, og rustfrit stål, som giver en årelang holdbarhed. Spaen står på en kraftig glasfiberbund som gør at vand ikke kan komme til at trænge ind til konstruktion, pumper og elektronik. I en Passion spa er der ikke noget træ i rammer og konstruktion der med årene kan rådne.

  • Polar Cover


   Polar Coveret til vores spa er lavet i ekstra kraftigt materiale så det giver op til 18% besparelse i forhold til traditionelle covere. Den kraftige midtermembran hvor låget bukkes gør at varmen bliver inde i spaen. Det kraftige låg med indstøbt stålskinner er så stærkt at det kan holde til voldsom sne, eller i kan ligge jer og tage sol på det.

  • Wi-Fi


   Vores spa er forberedt til WI-Fi så med et ekstra modulog (APP) på jeres smartphone kan i styre jeres spa om den står hjemme eller i sommerhuset, det eneste det kræver er at spaen kan conectes med den WI-FI i har der hvor spaen den står.

  Passion Spas har eksisteret siden 1989 og styres af far og sønner. Den familieejede virksomhed har arbejdet for at skabe det, som vi alle søger: alslapning og hygge for hele familien i fantastiske rammer. I dag sender de mere end 7500 Passion Spas pr. år ud til forhandlere og kunder rund om i verden.

  Vores samarbejde med Passion Spas har kørt siden 2016. I den periode har vi vægtet møder ansigt til ansigt meget højt. Det er vigtigt for os hos Dansk Spa Design at vi kender vores leverandører, deres principper og produkter. Vi har et tæt samarbejde hvor idéer og forbedringer udveksles, alt fra de indre elementer til de ydre funktioner.

  Passions Spas har et stort udvalg af udendørs spa og swimspa. De har udviklet designs og funktioner så der er noget for enhver smag. De har fire serier af udendørs spa Pure, Delux (Signature), Exclusive og Modern. Alle serierne har samme stærke opbygning med fuldstøbt glasfiberbund, ramme i komposit og forstærkninger i rustfrit stål i hjørnerne. De samme komponenter bruges i de fire serier: pumper, dysser, elektronik mm. Serierne Pure, Delux (Signature) og Exclusive adskiller sig fra hinanden på mængden af udstyr. Modern er en serie for sig, da Passion Spas her har lagt vægt på et anderledes design. Modern serien har fokus på det minimalistisk udtryk og de rene linjer og står skarpt til den enkle indretning.

  Ud over udendørs spa har Passion Spas designet flere swimspa både kombinerede svømme- og spadel samt rene swimspa. I deres swimspa findes to serier: Sport og Fitness. Begge serier har samme opbygning med fuldstøbt glasfiberbund forstærket med rustfrit stål samt ramme i komposit og rustfrit stål. De samme komponenter bliver brugt i begge serier: pumper, elektronik, dysser mm. Passions Spas har, som de eneste, udviklet specielle uplifting jets i bunden af deres swimspa. Disse jets gør det nemmere at svømme på det samme sted, da de hjælper med at holde den bagerste halvdel af kroppen i overfladen, så fødderne ikke rammer bunden. Det giver en bedre og mere brugbar oplevelse af svømmetræningen. Alle Passion Spas swimspa har fire pumper på svømmedelen, så du kan skrue op og ned til den styrke der passer til dit svømmeniveau.

  Passion Spas produkter er et sikkert og trygt valg for forbrugeren. Både deres udendørs spa og swimspa har vundet brugerundersøgelser for at være blandt de bedste og mest brugervenlige. Når du handler din udespa eller swimspa hos Dansk Spa Design, får du ikke kun produkter, du får også god service, samt hjælp og vejledning til dit nye spaliv. Vi kender vores produkter og kan, efter mange års erfaring, give de bedste råd og god vejledning omkring Passion Spas og hvordan man kommer godt fra start med spalivet. Vores ekspertise giver dig og din familie ro og vished om, at vi altid er klar til at guide og hjælpe så i kan slappe af og nyde det varme vand i hinandens nærvær.

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os