Exclusive - Udendørs Spa

I Exclusive serien fra Passions Spas får du alt det du har brug for i en udendørs spa og mere til. Modellerne kører med 2-3 x 3 hk pumper, som giver god styrke i de mange massagejets, som varierer fra 60-150 stk. Exclusive udendørs spa har luksus ud over det sædvanlige. De er udstyret med LED terapilys, ozon og UV-lys til at dræbe bakterier og mindske brugen af kemi, vandfald, luft og vandmassage, marinehøjtalere, klargjort til Wi-Fi og meget mere. Alle modellerne har de meget populære terapimassager fra Passion Spas, aqua rolling massage, intense therapy zone og therapy wave zone. Der er i alt 6 udendørs spa i Exclusive serien med størrelser fra 3-8 personer. Vi kan desværre ikke have alle modeller fra vores repertoire stående, der er derfor løbende udskiftning i de modeller vi udstiller. Du skal være velkommen til at ringe og høre på din favorit udendørs spa. Levering af de enekelte udepsa afhænger af modellen og farvevalg. Kom ind og se det store udvalg af udespa i vores udstilling.

Se alle vores udendørs spa

  • Ecstatic Wave Udespa

   Passion Exclusive - 8 pers. 99.900,00 DKK
  • Euphoria Udespa

   Passion Exclusive - 5 pers. 89.000,00 DKK
  • Excite Udespa

   Passion Exclusive - 7 Pers. 83.500,00 DKK
  • Felicity Udespa

   Passion Exclusive - 5 pers. 76.500,00 DKK
  • Sensation Udespa

   Passion Exclusive - 3 pers. 65.900,00 DKK

  Stort udvalg i Exclusive udendørs spa

  Exclsuive Serien fra Passion Spas tilbyder alt det du har brug for i en udendørs spa som standard udstyr og mere til. Her finder du bl.a. ozon og UV-lys, Hybrid Heating og LED terapilys. Ozon og UV-lys er features der er med til at holde dit spavand frit for bakterier, så du skal bruge mindre kemi i dit vand. Hybrid Heating er ekstra gratis varme indbygget i din udespa. Det er effektivt og energisparrende.

  Exclsuive udendørs spa er monteret med op til tre 3 hk pumper og en nærmest lydløs og energivenlig cirkulationspumpe med et effektivt cirkulationsprogram. I finder også et 3 kW varmelegeme, som kan køre samtidig med pumperne, så vandet ikke bliver koldt mens i bruger udespaen. Ydermere er der installeret en wavingpumpe til at køre terapi wavingmassage.

  Vores populære Exclusive serie fra Passion Spas tilbyder også marinehøjtalere der tåler vand, en luksus skimmerbar, samt den super lækre Aqua Rolling Massage, Waving Massage, Zone terapimassage og i enkelte modeller Levitaion Bed. Aqua Rolling Massage er specielt designet til at lave en blød rullende massage fra lænden og op til nakken. Waving massage giver en dejlig trinvis bølgende massage op ad ryggen. Zone terapimassage er lavet til at kunne fokusere på bestemte områder af kroppen. Levitation bed er en fuldkrops massage liggeplads, som give massage på arme, ben og ryg samtidig. Waving massage, Aqua Rolling massage og Zone terapimassager er specielt udviklede terapimassager fra Passion Spas og kommer ud over de standard roterende og direkte jet. Terapimassagen er designet til at give en ekstra og mere luksuriøs massageoplevelse.

  Alle komponenter på udendørs spa fra Passion Spas er lavet i de bedste komponenter, styringen er amerikansk Balboa, overfladen i akryl fra Lucite, indvendige rammer i komposit og stål mens bunden er i fuldstøbt glasfiber. Alle udespaene er isoleret med en dobbelt termolag på indersiden af kabinettet og ønsker man det kan det kombineret med en ekstra Skandinavisk isolering fra Dansk Spa Design, som er med til at mindske energiforbruget drastisk. Til alle udespa følger et tykt termocover med en bred midtermembran. Tilsammen holder alle komponenterne godt på varmen og sikrer et minimalt energiforbrug i din udendørs spa.

  Udespa for hele familien

  Udespa er en aktivitet for hele familien. De er velvære, sjov, hygge og afslapning. Det varme vand er godt for krop og sjæl og helt sikkert en skøn og fantastisk måde at komme sin familie eller venner nær på.

  Udendørs spa fra Passion Spas er i flot design og med sit grå kabinet passer vores udespa ind i de fleste havedesigns. Hvis i er i tvivl om indretning, udstyr, farver eller andet, skal i være velkomne til at kontakte os, eller kom forbi udstillingen på Valdemarshaab 11 i Køge, hvor der altid er 9-10 forskellige modeller at vælge imellem.

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os