Garanti

Keld Jørgensen fra Dansk spa Design er din garanti for et spabad af høj kvalitet

Siden 1988 har vi arbejdet med udvikling og design af forme til mange formål indenfor akrylarbejde, vakuumformning og display. I 1998 startede vi vores egen serie af spabade, som er udviklet og designet i et minimalistisk design, hvor der er sat fokus på god kvalitet og effektiv massage på alle vores systemer.

Når vi kalder vores spabade for dansk kvalitet, er det fordi, vi selv står for produktion af vores spa helt fra formning af selve karret og til montage af alt udstyr. Det udstyr, som vi monterer, er fra udvalgte producenter i Europa. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af de spabade, vi kan levere. Hvis du har specielle ønsker, f.eks. med hensyn til udformning eller udstyr, så kontakt os endelig. Individuel tilpasning er ikke noget problem. Og husk, når du køber spa fra Dansk spa Design, køber du også livsglæde.

Hvorfor spabad fra Dansk spa Design

Fordi I får DANSK DESIGN, DANSK KVALITET, DANSK PRODUKTION. Og så er vi det eneste firma i Danmark, som selv laver vores spa helt fra bunden. Lige fra design, til fremstilling og til den færdige montage. Men ikke mindst fordi i ved, at vi er her, hvis i får brug for hjælp til jeres spabad i fremtiden. Alle vores boblebade er designet ud fra det koncept, at der skal være god plads, man skal sidde godt, der skal være en god dybde, massagen skal sidde de rigtige steder, der skal være naturlige placeringer til udstyr og vores boblebad skal være rengøringsvenligt.

Kvalitet

Alle vores kar er fremstillet i 100% gennemfarvet 4mm sanitetsakryl
Akrylen er forstærket med min. 3mm glasfiber på bagsiden. De holder glansen i mange år, modsat billige importerede spa, som hurtigt bliver matte, gule og ridsede. Understellet er aluminium, så det ikke ruster. Stellet er støbt fast på karret, med min. 6 justerbare ben. Det sikrer at spaen ikke knirker og giver sig, når i står op i den. Spapumper og blæser er nøje udvalgt efter, at de skal give et godt tryk. De skal være så lydløse som muligt og luftblæseren er selvfølgelig med indbygget varme, så det ikke føles, som små istapper på kroppen, når den benyttes. Dyserne kan fås i forskellige designs og priser, så det er op til jer, hvad jeres spa monteres med.

Garanti

Vi gives 5 års garanti på materialefejl i akrylen og 2 års reklamationsret

Reklamationsret gælder på fejl, som ikke er opstået på grund af manglende vedligeholdelse, eller forkert brug af spaen. Vores bedste garanti er dog, at vi er der, hvis i får brug for os, og hvis ikke vi har reservedelene på lager, kan vi havde dem hjemme inden for få dage.

Importerede spa

Nogle modeller har vi ikke selv, men importerer vi fra anerkendte firmaer i Europa

Vi er tæt på producenten og derfor altid sikre på, at det produkt de leverer os, er på højde med den kvalitet, som vi selv står for. Vores udendørespa er importeret fra Passion Spa i Holland. De laver et fantastisk flot design i en høj kvalitet og med løsninger, som i som kunder vil få stor glæde af. Her er der god garanti på hele spaen: 10 års garanti på strukturen, 5 års garanti på overfladen og 2 års garanti på udstyret.

Priser

Vi har spa i flere prisniveauer

Så der er ingen grund til at købe en billig importeret spa i en dårlig kvalitet, når i kan få en kvalitetsspa, professionel vejledning, god service og leverings sikkerhed, til konkurrence dygtige priser. Husk! Kvalitet som standard behøver ikke at koste ekstra.

Vi glæder os til at vejlede jer!

I er altid velkommen til at ringe, og aftale et besøg i vores showroom
Hvor vi vil gøre vores bedste for at råde jer så godt som muligt.