Indendørs spa

 

Vælg den rigtige indespa

At gå ud og købe et spabad kan godt være lidt af en opgave, der findes mange forskellige modeller på markedet, nogle er produceret i EU andre i Kina og så er der os, der producerer her i Danmark. Der er også forskel på den kvalitet de forskellige spa er fremstillet i, ligesom der er stor forskel på priserne. Er det for dyrt at købe et Dansk produceret spabad, vi mener nej, for godt nok er vores priser højere end billigere importerede spa, men vi garanterer også at vores kvalitet svarer til prisen.

Se på vores store udvalg, er der en model, du ikke kan se, så kontakt os, så finder vi sammen den model der passer til dig.

Læs vores guide til valg af indespa her

 

 

Cetina

Cetina

Family - 2 pers. 3 størrelser

Cetina

Kontakt for pris

Wellness

Wellness

Comfort - 2 pers. 130 x 160 cm

Wellness

20.680,00 DKK18.900,00 DKK

Sport

Sport

Comfort - 2 pers. 115 x 170 cm

Sport

19.900,00 DKK

Arena

Arena

Classic - 2 pers. 3 Størrelser

Arena

6.500,00 DKK

Delux

Delux

Family - 2 pers. 150 x 150 cm

Delux

19.900,00 DKK

Dubla

Dubla

Classic - 2 pers. 166 x 124 cm

Dubla

Kontakt for pris

Elegance

Elegance

Classic - 2 pers. 85 x 185 cm

Elegance

13.500,00 DKK

Gloria

Gloria

Family - 2 pers. 140 x 140 cm

Gloria

6.850,00 DKK

Newa

Newa

Family - 2 pers. 150 x 150 cm

Newa

19.900,00 DKK

Plane

Plane

Classic - 2 pers. 7 størrelser

Plane

27.870,00 DKK24.995,00 DKK

Relax

Relax

Family - 2 pers. 138 x 138 cm

Relax

Kontakt for pris

Slim

Slim

Classic - 2 pers. 135 x 90 cm

Slim

13.900,00 DKK

Spirit

Spirit

Comfort - 2 pers. 170 x 115 cm

Spirit

Kontakt for pris

Viser 1 til 13 af 13 (1 Sider)

Dansk produceret indendørs spa

Et danske spabad garanterer jer er den rigtige kvalitet til den rigtige pris, vi producerer og monterer selv vores indendørs spabade, helt fra bunden og kan derfor som det eneste firma i Danmark tillade os at kalde vores spabade, for dansk producerede spabad.

De fleste af de spabade, vi har er vores eget design. Det er Keld Jørgensen som ejer firmaet der har designet, udviklet og bygget formene. 
Et spabad skal være lavet så der kan komme vand over hele kroppen, så skal man sidde godt, pladsen indvendig skal være rummelig og dyb, udvendig skal den være elegant, så spabadet bliver en integreret del af badeværelset.
Når selve spabadet monteres, er det vigtigt at kunden er med, så det bliver med de rigtige løsninger og ikke bare et standard spabad uden det mest nødvendige, et spabad der ikke er bygget rigtig bliver ikke brugt, mens et kvalitets spabad vil være en nydelse i det daglige.

Når i vælger et spabad fra os vælger i også et spabad med ægte sanitsakryl på overfladen og ikke en overflade af Abs som mange billige spa er lavet af og som efter kort tid, hurtigt bliver gullige og kedelige at se på.

Vandmassage eller luftmassage, vi kan monterer med begge dele, eller kun vandmassage, det er op til jer, men ingen tvivl det bedste spabad, får i når der er både vand og luftmassage i jeres spabad og nej, bruger man de rigtige pumper og blæsere så larmer de ikke.

Når vi monterer et spabad er de pumper, dyser, blæsere, elektronik og armaturer vi bruger nøje udvalgt, så vi er sikre på at kvalitet er helt på højde med det som vi står for, derfor køber vi vores produkter hos europæiske producenter. 

Et spabad har mange navne som, boblebad, Jacuzzi, men ens for dem alle er at der er vandmassage fra dyser i ryg og sider, men er der også luftmassage, ja så kan det også kaldes et boblebad.  Køb Dansk kvalitet det betaler sig.

Det er ikke dyere at købe et godt Dansk spabad, sammenlign gerne det, i får med på importerede spa, med vores og i vil se, at med det samme udstyr, er vores priser ikke meget højere.

Er der ikke lige den model i kunne tænke jer, så kontakt os vi har masser af muligheder, for at finde den rigtige løsning på jeres nye spabad.