Udendørs Sauna

Udendørs saunaer med fokus på kvalitet, design og detaljer. Find din udendørs sauna hos Dansk Spa Design. Saunaerne fås i flere forskellige farver og med forskellige muligheder for varme og styring. Alle snit er gennemtænkt ned til mindste detalje. Isolering, komfort og design er i top kvalitet. Vil du vide mere, kan vi kontaktes på mail, info@danskspadesign.dk eller telefon +45 5639 7575

  • Udendørs Sauna Frozen White M. Harvia ovn

   119.500,00 DKK
  • Udendørs Sauna Frozen White M. HUUM ovn

   129.500,00 DKK
  • udendørs sauna Stone Grey M. Harvia ovn

   119.500,00 DKK
  • Udendørs sauna Stone Grey M. HUUM ovn

   129.500,00 DKK
  • Udendørs sauna Sunne Coast M. Harvia ovn

   119.500,00 DKK
  • Udendørs Sauna Sunny Coast m. HUUM ovn

   129.500,00 DKK
  • Udendørs sauna Volcanic Bronze M. Harvia ovn

   119.500,00 DKK
  • Udendørs Sauna Volcanic Bronze m. HUUM ovn

   129.500,00 DKK

  Udendørs sauna for hele familien

  Udendørs sauna hos Dansk Spa Design er flot designede saunaer til seks personer, der passer perfekt ind i både de klassiske og moderne omgivelser. Vores udendørs sauna har en positiv indvirken på kroppen. Den hjælper dig med at booste dit immunforsvar og giver afslapning til krop og sind. En tur i en udendørs sauna er en perfekt måde at skylle giftstoffer ud af kroppen og give den en frisk start.

  Vores udendørs sauna er designet i Carlex Design Studio. Målet har været at skabe et design der både indrammede det afslappende miljø og det moderne design, der passer ind i naturlige omgivelser.

  Udendørs sauna hos Dansk Spa Design er designet i modstandsdygtigt materiale i topkvalitet, der gør dem egnet til udendørsbrug. Saunaerne er samlet i moduler. Rammen er konstrueret af bjælker i grantræ. Toppen er beskyttet af produktet Line-X, der beskytter træpanelet mod vind og vejr.

  Indvendig er udendørs saunaernes interiør lavet af Norsk gran. Bænkene er lavet af Abakitræ (også kaldet hvidtræ), som er kendt for sin lave ledningsevne og knastfrie brædder. Rundt langs rygstøtten er der installeret LED lys. Den elektriske varme forsyner saunaen med komfort og perfekte temperaturer. Saunaen er, ud over flot interiør, udstyret med termisk glas, en mineraluld isolering i væggen, isolering i gulvet og et ventilationssystem, der sørger for at fugt og kondens kommer ud af saunaen.

  For opvarmning i en udendørs sauna hos Dansk Spa Design er der flere mulige løsninger. Der er Harvia Glow TRT90 9 kW med indbygget betjening. Denne kan udskiftes med Huum Hive Mini 9 kW for merpris. Huum Hive Mini 9 kW muliggør fjernkontrol fra din smartphone. Hver ovn omfatter sten for det optimale sauna look.

  Boost din krop med en udendørs sauna

  Varmen i en udendørs sauna er sund for krop og sjæl. Skab hygge og glæde for dig og din familie med en udendørs sauna fra Dansk Spa Design.

  Ikke nok med at saunaen giver ro og hygge til krop og sjæl, den er også i super kvalitet og flot design. De rene linjer giver den plads i alle haver, da den passer ind i mange interiør.

  Har du spørgsmål, så kontakt os for vejledning på mail info@danskspadesign.dk eller telefon +45 5639 7575

  FÅ GODE TILBUD

  Tilmeld dig og få løbende tilbud fra butikken

  HVILKET SPA SKAL JEG VÆLGE

  Ring 5639 7575 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

  Skriv til os